Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT'den özür diledi

İspanyol eski futbolcu Iker Casillas ve Carles Puyol, Twitter hesaplarından eşcinsel olduklarını açıklamıştı.Ardından Casillas paylaşımını kaldırdı ve sonrasında özür diledi.

İspanya'nın ve Real Madrid'in eski kalecilerinden Iker Casillas, Twitter hesabından flaş bir itirafta bulunmuştu.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." diyerek çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #1

"Hesabım saldırıya uğradı"

Casillas daha sonra bir paylaşım daha yaptı ve hesabının hacklendiğini ifade ederek, "Hesabım saldırıya uğradı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden ve özellikle de LGBT topluluğundan özür dilerim" dedi.

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #2

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #3

Beraber Dünya Kupası kazandılar

Uzun yıllar Real Madrid'in ve Barcelona'nın kaptanlığını yapan Iker Casillas ve Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giyiyorlardı.

Dünya Kupası sahibi 41 yaşındaki eski kaleci Casillas, 2015'ten 2021'e kadar gazeteci Sara Carbonero ile evliydi ve oğulları Lucas ve Martín'e sahip.

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #4

Köy evine taşınmıştı

Geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada hayattan zevk alamadığı ifade eden Casillas, "Dünyada artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Kendimi, topluma yararlı işler yapmak için kullanmak istiyorum. Örneği bir yolu temizlemek, çöpleri atmak gibi. Hiçbir şeyden zevk alamaz oldum." demişti.

Futbolu bıraktıktan sonra hiçbir şekilde televizyonlara katılmayan ve köy evine taşınan Casillas'ın içine kapandığı ve çevresiyle görüşmediği de ortaya çıkmıştı.

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #5

Hesabı çalınan Iker Casillas, LGBT den özür diledi #6

En yakın hurdacı sitesi için firmamıza ulaşın. Kapıdan hurda alımı yapmaya devam ediyoruz. Yüksek tonajlı hurda bakır alımlarında yüksek fiyat veriyoruz

hurda fiyatları bakır

bakır hurdası